oktober 16, 2023


Sfeer verhogende tips

Bij Van Erkel Reclame & Styling zijn wij gespecialiseerd in het verhogen van de sfeer & beleving bij versspeciaalzaken. In deze blog zetten we een aantal items voor jou op een rijtje. Beginnend bij Groen. Natuur en groen maakt blij en is dus een goede keuze voor in jouw winkel. Uiteraard kunstgroen vanwege de voorschriften, maar ook kwalitatief mooi kunstgroen geeft dat goede gevoel. Door dit in je winkel te plaatsen straalt het een huiselijke, gezellige, warme sfeer uit. Een plaats waar mensen graag komen.

Oude elementen van het Ambacht zijn weer helemaal hip. Speciaal voor jullie struinen wij naar deze oude gereedschappen die gebruikt werden voor de productie en bereiding van de producten. Deze elementen verwerken wij bij het restylen van de winkels.

Sfeer verlichting, het woord zegt al genoeg. Niet alle verlichting hoeft functioneel te zijn. Juist sfeer verhogende verlichting maakt dat huiselijke gevoel. Hangend in de etalage trekt deze verlichting in mooie vorm de aandacht van passanten.

Krijg je het Worstenrek wat aan de muur hangt niet goed gevuld? Wij vullen deze met onze prachtige dummy’s en kunstgroen. Want een kaal worstenrek straalt toch niets uit? Een goed gevuld worstenrek verhoogd de beleving en de impuls inkoop.

Wij hebben laten zien hoe gemakkelijk het is om meer sfeer & beleving te brengen in de winkel. Voor advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d