Buitenreclame

Ongeacht de kwaliteit van uw producten in de winkel, de consument ziet uw winkel altijd als eerste aan de buitenkant. Goede en opvallende buitenreclame trekt altijd de aandacht van passanten. Bovendien is het erg belangrijk dat u opvalt als u bent gevestigd in een drukke winkelstraat of weg.

De metalen, zwarte stoepborden zijn een mooie verschijning. Onze topborden worden door Van Erkel Reclame & Styling aan beide zijden voorzien van uw logo, zodat het voor de klant duidelijk is bij welke ondernemer – of bij welk pand – deze aantrekkelijke reclame hoort. Maar ook uw huidige stoepbord kan worden voorzien van een nieuw jasje, beter passend bij deze tijd of uw (nieuwe) huisstijl. Zo kunt u op duurzame wijze uw oude stoepbord een tweede leven geven.

Veel versondernemers en slagerijen laten de kans lopen om hun grill te gebruiken voor een passende buitenreclame. Een grill is echter een ‘verleidelijke’ communicatiedrager. Toch mist een grill vaak een reclameboodschap aan de onderzijde, terwijl het tonen van uw producten op de grill een sterke reactie tot verkoop kan creëren bij passanten. Of u nu kip, grillworst of spareribs verkoopt, van alle producten heeft Van Erkel Reclame & Styling smaakvolle foto’s, die bijdragen aan de verkoopverleiding.

Stoepbord met metaal ronde voet

van den Berg Broodjescorner stoepbord
Slagerij Slager stoepbord

Vernieuwen custommade bord

Grillmeubels

Taam Edam Grill

Specials

Prins
Huis van Noord
>