Verlichting en Plafond

Een goed verlichte winkel trekt de aandacht van het winkelend publiek. Door uw product juist op te lichten, trekt u de aandacht naar uw producten en verhoogt u de kans op verkoop. Bovendien voelen klanten zich prettig bij de juiste (sfeer)verlichting. De experts van Van Erkel Reclame & Styling helpen u graag met de algemene verlichting, werkverlichting, productspots, sfeerverlichting en onze speciale tl-tubes voor plaatsing in de toonbank. Onze professionals observeren de ruimtes in uw winkel of pand en vertalen uw wensen en eisen naar creatieve, doeltreffende lichtconcepten. Daarbij zorgen wij voor de juiste balans tussen gebruik, duurzaamheid en beleving.

Nadat LED-verlichting haar opwachting heeft gemaakt, zijn er veel mogelijkheden voor licht in de winkel en vitrines. Reguliere verlichting voorkomt dat uw producten opvallen of kan er zelfs voor zorgen dat uw producten eerder verkleuren en dus onverkoopbaar worden. Door het gebruik van de nieuwste LED-technieken streven we naar een optimalisatie van uw (verse) productpresentatie en het beheer van de energiekosten. Professionele LED-verlichting is goed betaalbaar en biedt voordelen zoals een energiebesparing van 70 procent, betere verkleurbescherming en een langere levensduur. 

Veelal is niet alleen de verlichting aan vervanging toe, maar ook het plafond. Van Erkel Reclame & Styling neemt deze direct mee in de werkzaamheden. Er wordt goed gekeken naar de kleurkeuze van zowel plafond als het rasterwerk. Wij maken hierbij gebruik van mooi getinte platen in bijvoorbeeld de kleuren chalk, beige, antraciet of zwart. De platen van hoge kwaliteit worden geplaatst door onze vakmensen. Ook kunnen wij voor u de plafondplaten voorzien van een folie, hiermee krijgt u een creatieve en unieke uitstraling!

Sfeerverlichting

Scholten Sassenheim lampen

DOWNLIGHTER EN SPOTS

Taam Edam verlichting
Scholten verlichting
Pessers freesletters verlicht
Slagerij Slager
Spots
>