november 13, 2023


Drukwerk

Ik hoor je denken….is drukwerk nog wel van deze tijd? Het antwoord hierop is volmondig JA. Ondanks alle online toepassingen, zal drukwerk altijd een belangrijke rol blijven spelen. Wij als Van Erkel Reclame & Styling doen dit zelf ook. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan onze website, nieuwsbrieven en posten we op Instagram en Facebook. Maar daarnaast hebben wij een mooie Inspiratiegids die wij meenemen naar beurzen en achterlaten bij (potentiële)klanten onderweg. Wij geven iets tastbaars, omdat een social media post geven zo lastig gaat 😊 

Ook voor de Versspeciaalzaak geldt dat je naast de digitale communicatie, moet blijven kiezen voor drukwerk om op te vallen. Waar digitale informatie vluchtig contact is, blijft jouw prachtige folder langer in het zicht. Onderzoek geeft aan dat mensen die gedrukte materialen lezen, meer tijd besteden aan hetgeen ze zien en emotioneler reageren op de inhoud. Voorwaarde is dan wel dat je investeert in een mooie opmaak, zodat je een sterke indruk achterlaat, zeker bij potentiële klanten. Dus niet zelf iets maken in Word en dat uitprinten op een A4’tje, nee laat Van Erkel Reclame & Styling helpen om het geheel mooi vorm te geven ondersteund met productfoto’s en dit dan printen op stevig materiaal.

Bij drukwerk hoort ook de poster in het reclamebord. Als je werkt met vaste aanbiedingen laat ons deze dan ontwerpen en printen op watervast materiaal. Een mooie afbeelding doet het altijd goed, want een foto zegt meer dan duizend woorden. 😊

Verkoop je cadeaupakketten? Investeer dan in leuke kleine kaartjes met gefeliciteerd, bedankt, zomaar etc. Bied deze gratis aan bij het cadeaupakket. Uiteraard staan hier ook je logo/gegevens op. Dus niet alleen de koper, maar ook de ontvanger ziet op deze manier jouw winkel en denkt de volgende keer bij het kopen van een cadeaupakket wellicht ook aan jou! Of geef met kerst een kaartje mee aan je klanten, dat wordt zeker gewaardeerd.

Internet, website en social media hebben de klantenreis veranderd. Mensen (onder)zoeken jouw bedrijf nu eerst online. De ene versspeciaalzaak heeft dit beter voor elkaar dan de ander. Het lijkt of sommige ondernemers niet beseffen hoeveel klanten er kunnen afhaken bij een slecht uitziende website en het ontbreken van andere social media platforms. Ook recensies op internet kan een nieuwe klant doen bepalen wel of niet de weg af te leggen naar jouw winkel. In 2024 willen wij u ook daarbij gaan helpen. Uiteraard kun je ook n.a.v. deze blog vrijblijvend contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee!


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d