Binnenreclame

Van Erkel Reclame & Styling biedt verschillende mogelijkheden voor het creëren van sfeer in uw winkel. Iedere tekst en elk logo kunnen in snijfolie worden gezet, maar uitgefreesde letters van Acrylox of aluminium geven het geheel nog meer allure. De letters komen optisch naar de klant toe en spreken hierdoor nog meer tot de verbeelding. Bij een onstabiele ondergrond plaatsen wij de letters op een transparante plaat, waardoor dit overal toepasbaar is. Van Erkel Reclame & Styling voorziet in maatwerk en garandeert u als specialist op het gebied van freesletters altijd van een piekfijn eindresultaat.

Voor het ophangen van uw worsten of andersoortig hangwerk, maakt Van Erkel Reclame & Styling rekken op maat. Deze rekken zijn beschikbaar in aluminium of zwart. De rekken dragen bij aan een stoere uitstraling en zijn een mooi plaatje aan uw muur.

De ruimte op en rondom winkelmeubels blijft veelal onbenut en dat is zonde. Juist op items die vaak recht in het zicht van de klant staan, is een mooie omgevouwen dibond een uitstekende optie. Zo wordt loze ruimte op een mooie manier ingevuld. De ombouw verzorgt Van Erkel Reclame & Styling helemaal naar wens, met leuke vectoren, een persoonlijke tekst of een mooie afbeelding. Niet alleen op een meubel, maar ook rondom meubels kan een ombouw geplaatst worden. Is een pilaar of meubel een doorn in het oog? Dan bouwt Van Erkel Reclame & Styling deze om tot een nieuw product of communicatiedrager.

Freesteksten

Voskamp freesletters
Slagerij Fons Pessers Aabe
Groenehandel Aluminium freesletters

Worstenrekken

Worstenrek

Omgebogen bak

op het vleeswarenmeubel

Hermsen

ombouw

>