Wand bekleding

Van Erkel Reclame & Styling geeft uw winkel in één dag een make-over door de wanden te voorzien van een nieuwe look. Afhankelijk van de ondergrond, heeft u de keuze uit meerdere materiaalsoorten.

Bij diverse collega’s hebben wij gehele wanden voorzien van een opdruk. Deze kan soms direct op de ondergrond worden aangebracht en anders op dibond. Barrières frezen wij voor u uit, zodat stopcontacten niet verloren gaan. Wij bekijken altijd samen met u welke sfeer uw winkel nodig heeft, zodat wij een passend ontwerp voor u kunnen maken.

Daarnaast werken wij ook met speciale kunststoftegels, die uitermate geschikt zijn voor uw versspeciaalzaak. Deze tegels zijn beschikbaar in diverse designs. Op deze manier creëren wij altijd de juiste ambiance in uw winkel. U zult versteld staan van de metamorfose die uw winkel of bedrijfspand ondergaat als de witte tegelmuur verdwijnt achter deze sfeervolle panelen. En wilt u liever een grovere, meer natuurlijke look? Dan biedt Van Erkel Reclame & Styling verschillende steen-strips, die ervoor zorgen dat uw muren niet van echt te onderscheiden zijn.

Folie

Compeer wandbekleding
Lotgering folie op de wand

Kunststof panelen

Slagerij Slager verlichte textielframe
Scholten kunststof panelen
Emre kunststof panelen
kunststof panelen

Steenstrips

Taam Edam
Steentegel
Kuiper steenstrips
Kuiper tegels
>