Informatiepanelen

Kliklijsten zijn een ideaal middel om posters of andersoortig reclamemateriaal snel en eenvoudig te kunnen wisselen. Van Erkel Reclame & Styling heeft een uitgebreid assortiment kliklijsten. Deze zijn zowel binnen als buiten op te hangen en zowel waterdicht als hufterproof. De kliklijsten zijn beschikbaar in de kleuren aluminium of zwart.

De kliklijsten kunt u uiteraard los aan de muur hangen, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Van Erkel Reclame & Styling biedt de mogelijkheid om uw poster nog meer op te laten vallen door middel van een extra paneel, met daarop uw logo of een tot de verbeeldingen sprekende foto. Op deze manier wordt de aandacht van de klant nog beter getrokken naar wat u met hem of haar wil communiceren.

Daarnaast maken wij custom made borden met daarop uw prijzen. Deze monteren wij bewust met mooie RVS-uithouders, zodat u bij het wijzigen van uw prijzen alleen een nieuw bord hoeft te bestellen en deze eenvoudig kunt omwisselen. Een kliklijst en paneel gaan ook uitstekend samen met folderbakjes, waarbij u reclame op een nette manier presenteert. Een folderbakje aan de muur oogt én is een stuk opgeruimder dan boven op de toonbank.

Dit geldt uiteraard ook voor uw broodmanden. Plaats deze manden niet los, maar hang ze netjes op. Van Erkel Reclame & Styling maakt het paneel met een foto van lekkere belegde broodjes, inclusief de uithouders en planken. Helemaal naar uw eigen wensen en inzichten

met kliklijst

Steen Aalsmeer kliklijst op paneel
Taam Edam

met dibond

Taam Edam
Dick Reus paneel met tv

met bakjes of manden

>