Ruitbelettering

Ruitbelettering is een ideaal communicatiemiddel om uw winkel of onderneming onder de aandacht van voorbijgangers te brengen. Van Erkel Reclame & Styling plaatst uw (bedrijfs)naam, logo en/of een mooie fullcolour deels of geheel op uw ruiten en vergroot zodoende de zichtbaarheid van uw winkel of pand.

U kunt met ruitbelettering uw producten en diensten onder de aandacht brengen van passanten. Het draagt nadrukkelijk bij aan de uitstraling van uw winkel of bedrijf. Bovendien zorgt belettering voor (gedeeltelijke) blindering van de ruiten, zodat passanten – als u dat juist niet wenst – niet naar binnen kunnen kijken. In de gevallen dat een ruit wel bedekt moet zijn tegen inkijk, maar er geen verlies mag zijn van daglicht op kantoor of in het pand, werkt Van Erkel Reclame & Styling met etched folie. Dit kan met de gebruikelijke gezandstraalde folie, maar ook foto’s kunnen fullcolour worden geprint op deze semi-transparante folie.

Als de ruiten hun open karakter moeten behouden, kan er ook met snijfolie worden gewerkt. Op deze manier kunt u een tekst of afbeelding plaatsen, zonder te veel aan inkijk te verliezen. Als maatwerkspecialist snijdt Van Erkel Reclame & Styling folies in diverse vormen, die passen bij uw uitstraling, huisstijl of pand.

Daarnaast biedt Van Erkel Reclame & Styling zonwerende folies die speciaal zijn bedoeld voor verswinkels en versspeciaalzaken. Bij deze folies wordt een deel van het zonlicht geblokkeerd, maar kan de klant nog steeds naar binnen kijken als hij of zij uw winkel passeert. U verkoelt met deze zonwerende folies uw winkel met zo’n acht graden. Hierdoor blijven de houdbaarheid en kwaliteit van uw (vers)producten beter gegarandeerd. Voor de werkruimte biedt Van Erkel Reclame & Styling ook zonwerende folies die de Uv-straling voor 99% reflecteren en dus voorkomen dat de temperatuur in uw werkruimte kan oplopen.

ruiten Volledig voorzien van folie

knobbout raamfolie
Visgilde Amersfoort raamfolie
Schreuder Raamfolie
Schoenmakers ruit belettering met stuk vlees
Baaij Fresh

ruiten Deels voorzien van folie

Slagerij Slager
Fromagerie contour gesneden folie
Kemper Wormerveer raamfolie
Dick Reus

Ruiten voorzien van Etched- & Snijfolie

Broodjescorner van den berg etsfolie van binnen uit gezien
Huis van noord snijfolie
Huis van noord Etched folie
>