Lichtreclame

Een andere vorm van gevelreclame waarin Van Erkel Reclame & Styling is gespecialiseerd, is lichtreclame.
Er zijn meerdere vormen van lichtreclame. U heeft de keuze uit een lichtbak met LED-verlichting of afzonderlijk te verlichten letters.

LED-verlichting heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. LED-verlichting is duurzaam en zeer energiezuinig. Bovendien zorgt LED-verlichting voor een gelijkmatige uitstraling. Onze custom-made lichtbakken van omgevouwen dibond hebben een voorzijde met uitgefreesde letters. Hierdoor valt uw naam extra goed op. Uw logo wordt voorzien van een transparante folie, zodat het duidelijk zichtbaar is.

U kunt ook kiezen voor speciaal gemaakte signlux letters op een kokerprofiel. U bepaalt zelf welke deel van de letters wordt verlicht. Dit kan de voorzijde, zijkant of achterkant zijn. Daarnaast kiest u zelf de RAL-kleur voor de rest van de letters. Deze letters worden gezamenlijk geplaatst op een kokerprofiel (ook in RAL-kleur gespoten). Zo worden de letters één met de achtergrond of springen ze er juist uit.

De lichtbakken biedt Van Erkel Reclame & Styling in verschillende afmetingen en RAL-kleuren, zodat u altijd een lichtbak heeft die bij uw huisstijl past. Een lichtbak kan namelijk ook in bepaalde vormen worden geproduceerd. Wij produceren enkelzijdige lichtbakken die tegen de muur geplaatst worden, maar ook dubbelzijdige lichtbakken die haaks op de muur komen te staan. Dit zorgt ervoor dat de lichtbak goed zichtbaar is voor passanten. Ook bieden wij u de mogelijkheid om (gebogen) spots op foliebelettering of Acrylox-letters te gebruiken als alternatieve verlichtingsmogelijkheid.

Van Erkel Reclame & Styling beschikt over ervaren monteurs die de (verlichte) gevelreclame bij u installeren. Vanwege hun jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat onze monteurs de verlichting op de juiste manier plaatsen en uw gevelreclame altijd perfect overkomt.

Custom-made lichtbakken

Slagerij Fons Pessers Aabe
Slagerij Idsinga Nacht
Van Iersel Aabe
Slagerij Slager

OP KOKERPROFIEL Doos & Led letters

Hermanussen lichtbak en freesletters op kokerprofiel

Haakse lichtbak

Pessers Goirle haakse lichtbak
Serge haakse lichtbak

Lichtbak

Schreuder Garderen lichtbak
Schreuder Nunspeet lichtbak
>