Vlaggen en banners

Vlaggen, banners en spandoeken.

Vlaggen, banners en spandoeken vormen een ideaal verlengstuk van uw communicatie met klanten of het van verre zichtbaar maken waar u met uw winkel of bedrijfspand gevestigd bent. Van Erkel Reclame & Styling bedrukt vlaggen en spandoek geheel op maat.

Wij bieden een keur aan dubbelzijdig te bedrukken vlaggen van bisonyl, een stevige vlag die niet snel om de stok waait. U kunt ook kiezen voor de speciale zware black-back stoffen vlag, waarop de bedrukking langer mooi blijft. Voor beide vlaggen geldt dat Van Erkel Reclame & Styling adviseert om meerdere vlaggen in één keer te laten bedrukken, zodat u de vlaggen direct kunt vervangen als deze aan vervanging toe zijn.

Een andere optie is het geheel naar eigen wens bedrukken van een spandoek dat wij plaatsen in een stevig, buizen frame van aluminium of in de kleur zwart. Dankzij de spanners staat het spandoek altijd mooi strak en kan het eveneens gemakkelijk door de klant zelf gewisseld worden. Van Erkel Reclame & Styling plaatst de frames op uw gevel, maar bijvoorbeeld ook losstaand in een veld. Precies op de plek waar u vindt dat het spandoek het beste opvalt bij voorbijgangers of het winkelend publiek. Van Erkel Reclame & Styling maakt ook spandoeken speciaal voor beurzen, presentaties en/of (seizoensgebonden) acties. 

Niet tegen de gevel, maar liever haaks op de gevel? Ook dat is geen probleem voor Van Erkel Reclame & Styling. Met mooie RVS-uithouders genereren wij een hoge attentiewaarde bij het winkelend publiek. Uw pand is al van verre zichtbaar. Voor de passanten adviseren wij het gebruik van opvallende beachflags van stevig polyester, met ingenaaide zwart-elastische band, die wordt geplaatst over een stevig aluminium frame. Wij bieden uitsluitend beachflags van hoge kwaliteit, zodat u ervan verzekerd bent dat deze beachflags lang meegaan.

Schuine gevelvlag

Haakse gevelbanner

GertJan

Spandoek in frame

Visgilde Toorn Bodegraven Frame met dibond

Beachflag

Meijer

Banier vlaggen

>