mei 4, 2023


Verlichting: belangrijker dan vaak gedacht!

Natuurlijk weten we allemaal dat licht de wereld laat draaien. Zonder de ☀️geen leven op aarde. Mensen raken zelfs depressief door te weinig licht en daarom wordt er verlangend uitgekeken naar het voorjaar. Als licht zo belangrijk is, is het verlichten van jouw winkel, werk-, personeels- of kantoorruimte net zo belangrijk.

Winkel

Een goed verlichte winkel trekt de aandacht van het winkelend publiek. Juiste verlichting 💡 zorgt voor een grotere verkoopbeleving. Uw versproducten kunnen nog zo mooi en smaakvol worden gepresenteerd, zonder de juiste verlichting komen ze onvoldoende tot hun recht. Reguliere verlichting kan er zelfs voor zorgen dat uw producten eerder verkleuren of een grauwe kleur krijgt. Daarom werkt Van Erkel Reclame & Styling met speciale ledmodules voor de foodsector.

Verder is het belangrijk dat de winkel de juiste sfeerverlichting heeft. Een klant die op zijn gemak is, blijft langer in de winkel en komt graag terug. Verswinkels welke wij afgelopen jaren hebben geholpen met een nieuw lichtplan beamen dat zowel de klant als het personeel de winkel als een prettigere omgeving ervaart.

Werk- en personeelsruimtes

Over dat personeel gesproken! Werk- en personeelsruimtes zijn veelal qua inrichting, maar ook qua verlichting een ondergeschoven kindje van bedrijven. Jouw personeel is toch niet minder dan de klant? Zij zijn het die jouw bedrijf draaiende houden en investeer dus in hun geluk🍀. Zorg dat de ruimtes waarin zij werken of zich terugtrekken, ruimtes zijn waar zij zich goed voelen. 

Personeel neemt deze positieve gevoelens mee naar de werkvloer. Dat zul je merken in hun interactie met de klanten. Bij ruimtes zonder ramen is het zelfs een vereiste om met speciale verlichting het daglicht na te bootsen!

Sfeerverlichting voor het personeel | Daglicht panelen in de werkruimte

En vergeet jezelf hierbij niet! Een kantoorruimte is vaak de minst favoriete plaats voor een vakman of vakvrouw in de verswinkel.😊 Jullie drijfveer ligt in het product en het laten genieten van de klanten, dan is de administratie doen een vervelende bijkomstigheid, toch?Zorg ervoor dat de ruimte in ieder geval sfeervol is ingericht d.m.v. verlichting, maar gun ook jezelf een plant. 🌼 

Mocht je twijfelen over de verlichting of vragen hebben, Van Erkel Reclame & Styling komt graag langs voor advies en het maken van een professioneel lichtplan. Professionele LED-verlichting is betaalbaar en biedt meerdere voordelen zoals een energiebesparing van 70%!, minder verkleuring en een langere levensduur.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d