juni 5, 2023


Al meer dan 25 jaar is Van Erkel Reclame & Styling specialist op het gebied van verbouwen, restylen en verlichten van de versspeciaalzaak. Vanuit onze jarenlange expertise helpen wij graag meer aanloop creëren, meer sfeer en beleving in de winkel te brengen en jouw assortiment op de juiste manier uit te lichten.  Kleine (naams)verandering of een hele winkel restylen, Van Erkel Reclame & Styling kan het! Van Erkel Reclame & Styling voorziet in de juiste buitenreclame zodat jouw versspeciaalzaak opvalt bij de doelgroep. De gevel is het eerste dat de klant van de winkel ziet en die zijn of haar keuze kan beïnvloeden om naar binnen te komen. Wij zorgen voor de juiste uitstraling rekening houdend met het budget.

Een andere vorm van gevelreclame waarin Van Erkel Reclame & Styling is gespecialiseerd betreft lichtreclame. Wij gebruiken altijd duurzame en energiezuinige LED-verlichting en maken de lichtreclame custom-made. Wat wij ook produceren, met de juiste lichtreclame val je altijd op!

Ruitbelettering is een ideaal communicatiemiddel op ooghoogte en verhoogd de zichtbaarheid van de winkel. Afhankelijk van de inkijk wensen, worden ruiten in zijn geheel of deels voorzien van folie. Daarnaast biedt Van Erkel Reclame & Styling speciale zonwerende folies voor verswinkels waarbij men nog steeds de etalage kan bewonderen.

Het plaatsen van naam / logo op de autodeur of de auto in zijn geheel of gedeeltelijk wrappen: welke keuze je ook maakt, de auto wordt letterlijk een rijdend visitekaartje. Van Erkel Reclame & Styling zorgt ervoor dat jouw bedrijf dagelijks door duizenden mensen wordt gezien en zodoende al rijdend de naamsbekendheid vergroot.

Vlaggen, banners en spandoeken vormen een ideaal verlengstuk van de communicatie met klanten of het van verre zichtbaar maken waar de winkel gevestigd is. Extra luxe is het spandoek in een mooi buizenframe. Van Erkel Reclame & Styling maakt ook doeken speciaal voor beurzen, presentaties en/of (seizoensgebonden) acties. 

Zorg ervoor dat de overige reclame buiten er tiptop uitziet. Een vervallen stoepbord, een kale grill, daarmee geef je een verkeerd signaal af, alsof er ook binnen niet goed voor producten wordt gezorgd. Huidige stoepborden kunnen op duurzame wijze een tweede leven krijgen. Een grill buiten wordt een verleidelijke communicatiedrager met een passende afbeelding.

Erkel Reclame & Styling geeft de winkel een make-over door wanden te voorzien van een nieuwe look. Of dit nu met een mooie foto gebeurt of met speciale kunststoftegels die geschikt zijn voor de versspeciaalzaak, je zult versteld staan van de metamorfose die de winkel ondergaat als de witte tegelmuur verdwijnt achter sfeervolle panelen.

Het maakt Van Erkel Reclame & Styling niet uit welk type deur er in de winkel is, want wij bieden altijd een passende oplossing. Wij toveren een kale eentonige (koelcel)deur om tot een sfeervol product. Wij wrappen gehele koelcellen en ook de meubels kunnen een compleet nieuwe uitstraling krijgen met onze speciale meubelfolie.

Van Erkel Reclame & Styling biedt verschillende mogelijkheden voor het creëren van sfeer in de winkel en kijkt vooral naar de onbenutte ruimtes welke in het zicht zijn van de klant. Een lege muur verrijken wij met een prachtig gefreesde tekst van acrylaat, op een vleeswarenmeubel plaatsen wij omgevouwen dibondbakken met sfeervolle opdruk en worstenrekken kleden we aan. Van Erkel Reclame & Styling maakt van alles een communicatiedrager.

Een veel gevraagd product bij Van Erkel Reclame & Styling is het textielframe met daarin wisselbare doeken. Wie deze textielframes op de juiste manier inzet, is in staat om binnen twee minuten een nieuwe sfeer aan de muur te creëren, passend bij het seizoen. Om een doek extra te laten opvallen, kun je kiezen voor een verlichte versie of het plaatsen op een mooi paneel voor extra attentiewaarde.

Kliklijsten zijn een ideaal middel om posters snel en eenvoudig te kunnen wisselen. Van Erkel Reclame & Styling biedt de mogelijkheid om posters meer op te laten vallen door middel van een paneel met daarop het logo of een tot de verbeelding sprekende foto. Op deze manier wordt de aandacht van de klant nog beter getrokken naar wat jij met hem of haar wilt communiceren.

Van Erkel Reclame & Styling helpt graag met de algemene verlichting, werkverlichting, productspots en sfeerverlichting. Vaak al dan niet in samenhang met een nieuw plafond. Plafond en verlichting welke jaren geleden zijn geplaatst, zijn vaak toe aan vervanging. Klanten voelen zich prettig bij de juiste (sfeer)verlichting en door een product juist op te lichten, trekt je de aandacht ernaar toe en verhoogt de kans op verkoop.  

Van Erkel Reclame & Styling produceert op maat gemaakte kasten en tafels. Deze vervaardigen wij van hoogwaardig staal in combinatie met prachtige Douglas, Grenen of Eiken planken, welke wij voor jou kleuren. Ook voor (kaas)planken met wandhouders kun je bij ons terecht. Iedere maatvoering en uitvoering is mogelijk.

Of het nu gaat om de openingsbrochure, een luxe prijslijst of een seizoensgerichte flyer, Van Erkel Reclame & Styling kan het allemaal. Niet alleen de productie, maar ook de opmaak verzorgen wij. Jouw drukwerk is onze uitdaging. Onze folders zetten aan tot verkoopverleiding en hiermee stimuleer je de zin in jouw producten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Drukwerk-1024x400.jpg

In deze blog hebben wij enkele mogelijkheden getoond. Bekijk onze website voor nog meer voorbeelden.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d bloggers liken dit: