april 6, 2023


Interieur wrapping

Is het interieur van jouw winkel, keuken of kantine toe aan een opfrisbeurt?
Is er zichtbare schade of ben je als ondernemer gewoon toe aan een nieuwe look in de winkel? Het laten wrappen van interieur is helemaal hot!
Een Interieur wrap is kostenbesparend & duurzaam.

Van Erkel Reclame & Styling wrapt wanden, kasten, koelcellen, toonbanken etc. Het materiaal wordt over het bestaande materiaal aangebracht en zodoende kan een renovatie worden voorkomen. En toch krijg je een geheel andere uitstraling! Zelfs tegelmuren kunnen worden voorzien van de sterk hechtende folie en ineens van oubollig naar modern transformeren. 

Voor & Na

Tevens zul je verbaasd staan wat een andere kleur aan de onderzijde van een toonbank doet met een winkel. Zeker als deze door de wrap veel mooier combineert met de vloertegels. Zo breng je gemakkelijk meer eenheid in jouw winkel. 

Voor & Na

Niet alleen laag, maar ook hoog in de winkel wrapt Van Erkel Reclame & Styling. Wat 15 jaar geleden een hippe keuze was, kan er nu voor zorgen dat de winkel oubollig oogt. Met het wrappen van koven wordt de winkel weer helemaal van nu. Vergeet niet dat een klant terwijl hij wacht zijn ogen door de gehele winkel laat gaan. De styling moet dus overal kloppen, alles in de winkel moet aantrekkelijk zijn of het nu de koof, de toonbank, de kast of muur betreft. 

Voor & Na

De voordelen op een rijtje:

  • Het wrappen van meubels is voordeliger dan het vervangen. 
  • Duurzame oplossing, want je geeft de meubels een tweede leven.
  • Wrappen gebeurt in 1 of 2 dagen, zonder geluids- of stankoverlast, zoals je dit wel hebt met een renovatie. Dus de winkel hoeft niet te sluiten. 
  • De gebruikte folie is speciaal ontwikkeld voor meubels en hun dagelijks gebruik. Ze zijn in hoge mate bestand tegen krassen en hebben hierdoor een lange levensduur. 
  • Ze kunnen met normale schoonmaakmiddelen worden gereinigd en de folie voorkomt verspreiding van bacteriën en schimmels. 
  • De winkel wordt weer helemaal van nu. 

Tegenwoordig zijn de keuzes enorm, in onze grote waaier vind je o.a. de keuzes voor houtlook met echte nerven, structuur folie zoals linnen, steen & marmerlook, maar ook effen interieur folie is beschikbaar. Voor wie durft is er genoeg keuze in b.v. goud, glitter, metallic en folie met lerenstructuur. 

Maar natuurlijk kan Van Erkel ook nog steeds uw interieur sfeervol en aantrekkelijk maken d.m.v. een sfeerafbeelding aan te brengen op het interieur. Een wrap met een persoonlijk tintje! 

Voor & Na

Wil je weten welke folie jouw winkel, werkruimte of bedrijfskantine helemaal van nu maakt? Zend ons foto’s en wij maken de ruimte weer sfeervol en aantrekkelijk. 


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d bloggers liken dit: