Vishandel Van der Toorn

Visgilde Teun van der Toorn vroeg Van Erkel Reclame & Styling om sfeer te creëren in en rondom zijn vrij lege pand met als doel om meer passanten te trekken. Dat is ons team gelukt en hoe! Teun vertelde enthousiast over een man die langsfietste en door de foto’s op de ruit spontaan trek kreeg in kibbeling en daarop de winkel binnenkwam voor een lekkere portie vis.

Een leuke maar lastige klus was het rolluik. Het is immers niet gemakkelijk om zo’n groot paneel met structuur en naden te voorzien van folie. Onze mensen hebben dit vakkundig gedaan. Het resultaat is een echte blikvanger geworden. Teun heeft bij ons aangeven hierop het meest trots te zijn. Hij is blij dat zijn winkel meer opvalt en er sinds onze restyling meer aanloop is gecreëerd.  

Daarnaast zijn de oude coniferen vervangen voor een mooi frame met panelen. Ons team heeft voor dit frame bewust gekozen voor een creatief vectoren opdruk. Deze opdruk komt ook weer terug op de ruiten
aan de bovenzijde.  

Om het plaatje compleet te maken, is het stoepbord eveneens in een nieuw jasje gestoken. Ook zijn de beachflags vernieuwd en heeft het team van Van Erkel Reclame & Styling in dezelfde stijl een nieuw doek in het wisselbaar textielframe geplaatst.

Het totaalplaatje bij Visgilde Teun van der Toorn klopt. Zeker als het voorheen ‘dode’ hoekje is ingericht met een zitplek om tijdens mooi weer mensen ook buiten te laten genieten van alle heerlijke visproducten.

Van der Toorn
Van der Toorn

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>