van Iersel Jan Heijnsstraat

Vanuit Bakkerij Van Iersel in Tilburg kreeg Van Erkel Reclame & Styling de vraag om mee te denken over hun nieuwe winkel, die gevestigd werd bij een supermarkt die 365 dagen per jaar open is. Doel was ervoor te zorgen dat de bakkerij zou opvallen bij passanten en klanten van de supermarkt. 

Ons team kreeg de opdracht om mee te denken over de vloer, uitvoering van de meubels, (sfeer)verlichting, routing, signing, sfeer en beleving. De winkel werd verbouwd door een collega-aannemer en door onze gezamenlijke inzet heeft de bakkerijwinkel een unieke inrichting gekregen. Gedurende het gehele project was ons team bij de bouwvergaderingen aanwezig of ging het mee om de terrasmeubels in te kopen. 

Omdat zowel de stenen wand als de aquategeltjeswand intact is gebleven, moest de rest van het interieur daarop worden aangepast. De vloer werd een echte eyecatcher. Ons team adviseerde Portugese tegeltjes (dit lukte niet qua budget), maar vond een uitstekend alternatief om dit patroon te laten printen op PVC. Met een geweldig effect. 

Behalve de standaard sfeeruitingen, heeft Van Erkel Reclame & Styling ook een nieuw concept gemaakt voor de deurflappen naar de werkplaats. Deze zijn custom-made gemaakt en voorzien van een print. Een belangrijk onderdeel in deze winkel is de sfeer, die gecreĆ«erd is met de verlichting: de speelse hanglampen passen perfect bij het hangwerk en het groen dat eveneens door Van Erkel Reclame & Styling is uitgekozen. Verder heeft ons team meegeholpen met de inrichting, met de keuze voor de meubels aan toe. 

Dit was voor ons een geweldig project met een fantastisch resultaat. Precies zoals bedacht.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>