Slagerij Taam 

Johan Taam en zijn zoon Robbert richtten zich tot Van Erkel Reclame & Styling met de wens om hun winkel drastisch te verbouwen. Het uitgangspunt was om bij Slagerij Taam een ambachtelijke winkel te creëren met een industriële look.

Om de werkzaamheden uit te voeren, was het noodzakelijk om de winkel twee weken te sluiten. Gelukkig konden Johan en Robbert gedurende deze tijdelijke sluiting vanuit een verkoopwagen hun klanten blijven bedienen. Tijdens de verbouwing bleven enkel de toonbank, het vleeswarenmeubel en ZB-meubel staan. Verder werd alles gesloopt en later opnieuw opgebouwd.

Het oude stucplafond is vervangen voor een ambachtelijk balkenplafond, met de mogelijkheid om er worsten en hammen aan te hangen. Voor het tegelwerk op de vloer is voor een grote (antislip) betontegel gekozen. Op de ene wand zijn witte wandtegels aangebracht en de andere wand is uitgerust met bakstenen tegelstrips. Alle werkbladen met (gekoelde) onderkasten en de keukenkasten zijn vernieuwd met een passende HPL-toplaag. Daarnaast is gewerkt met het uitermate duurzame Douglas-hout.

Bij Slagerij Taam is een project opgeleverd met een prachtig resultaat, waar zowel vader en zoon Taam als het team van Van Erkel Reclame & Styling trots op is.

Taam Edam
Taam Edam
Taam Edam
Taam Edam
Taam Edam
Taam Edam
Taam Edam

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>