Slagerij Slager

Slagerij Slager in Sint Annaland had plannen om de hele winkel te verbouwen. Eigenaar Theo Slager nodigde Van Erkel Reclame & Styling uit om de plannen te bespreken om zowel het interieur als exterieur van de slagerij te vernieuwen. Op de gevel ‘pronkte’ tot aan de verbouwing losse, verlichte letters met een groene kant. Dit zorgde voor een gedateerd aanzicht van de winkel. De letters zijn vervangen voor een mooie omgebogen lichtbak met uitgespaarde iconen en naam. Alle ruiten waren voorheen kaal en sfeerloos. Ons team vond dat (potentiële) klanten verleid dienden te worden en daarom is gekozen om op ooghoogte visueel te maken wat ze binnen kunnen aantreffen. Net als de haakse banner op de gevel, die bij het langslopen een hoge attentiewaarde heeft. 

Binnen heeft ons team een totale verandering in sfeer en beleving aangebracht door alle muren van boven tot onder te voorzien van kunststof tegelstrips. Hierdoor zijn alle oude witte tegelmuren uit het zicht verdwenen en is er een aangename warmte ontstaan. Het verlichte textielframe met daarin een smaakvolle foto verleidt tot een (impuls)aankoop. 

Voor Theo was het eveneens belangrijk om extra aandacht te vestigen op de grote koeling met vers verpakte producten. Daarom heeft ons team de koeling helemaal gewrapt met een zwarte folie en voor een compleet plaatje een omgebogen lichtbak erop geplaatst.

Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager
Slagerij Slager

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>