Slagerij Slager

Slagerij Slager in Sint Annaland had plannen om de hele winkel te verbouwen. Eigenaar Theo Slager nodigde Van Erkel Reclame & Styling uit om de plannen te bespreken om zowel het interieur als exterieur van de slagerij te vernieuwen.

Op de gevel ‘pronkte’ tot aan de verbouwing losse, verlichte letters met een groene kant. Dit zorgde voor
een gedateerd aanzicht van de winkel. De letters zijn thans vervangen voor een mooie omgebogen lichtbak met uitgespaarde iconen en naam. Alle ruiten waren voorheen kaal en sfeerloos. Ons team vond dat (potentiële) klanten verleid dienden te worden en daarom is gekozen om op ooghoogte visueel te maken
wat ze binnen kunnen aantreffen. Net als de haakse banner op de gevel, die bij het langslopen een hoge attentiewaarde heeft. 

Binnen heeft ons team een totale verandering in sfeer en beleving aangebracht door alle muren van boven tot onder te voorzien van kunststof tegelstrips. Hierdoor zijn alle oude witte tegelmuren uit het zicht verdwenen en is er een aangename warmte ontstaan. Heel veel overbodige items, die vooral op de muren hingen, zijn voorgoed verdwenen, want de aandacht van de klant moet naar de toonbank gericht worden en blijven. 

Een andere keuze is juist om de aandacht naar een specifiek item te brengen, zoals het verlichte textielframe met daarin een smaakvolle foto die de klant verleidt tot een (impuls)aankoop. Voor het barbecueseizoen en de kerstperiode wordt het doek weer gewisseld. Op deze manier worden klanten ook in die periodes van het jaar verleid tot een aankoop. 

Voor Theo was het eveneens belangrijk om extra aandacht te vestigen op de grote koeling met vers verpakte producten. Daarom heeft ons team de koeling helemaal gewrapt met een zwarte folie en voor een compleet plaatje een omgebogen lichtbak erop geplaatst.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>