Slagerij Dick Reus

Nadat Dick Reus had besloten om onder zijn eigen naam verder te gaan met zijn slagerswinkel, wilde hij ook een nieuw logo en een daarbij horende nieuwe uitstraling. Dit betekende een grote aanpassing, want overal moest het oude logo worden vervangen. Denk hierbij aan de ruitbelettering, maar ook de gevelvlaggen, gevelpanelen, lichtbak, stoepbord en de bedrijfsauto.

Bij de verbouwing van zijn winkel, creëerde Dick meer ruimte door te kiezen voor een nieuwe indeling. Om de winkel meer sfeer te geven, is gekozen om een groot deel van de witte tegelmuren te voorzien van mooie panelen. Ook is één wand helemaal voorzien van een opdruk, een betonwand met daarop een collage van sfeerfoto’s. Het oogt echt, maar eigenlijk is het een print. 

Speciaal voor Dick is er een wandframe gemaakt met een zogeheten zwevende tafel. Hiervoor zijn twee industriële barkrukken, passend bij de betonlook, neergezet. Op de tafel is ruimte vrijgemaakt voor folders en een klapper met bestelmogelijkheden. De klant heeft op deze manier rustig de tijd om te bekijken wat de slagerij qua producten voor hem of haar kan betekenen. 

Niet alleen de signing werd aangepakt, ook het gehele plafond is vernieuwd. De oude witte tegels gingen eruit en zijn vervangen door een mooie nieuwe plafondtegel in twee verschillende tinten grijs. Daarnaast heeft het team van Van Erkel Reclame & Styling een lichtplan geschreven voor de nieuwe winkel. Dit heeft ervoor gezorgd dat de verlichting accenten legt op juist die plekken waar dat nodig is.

 Dick gaf bij de afronding van dit project aan dat hij achteraf deze verbouwing vijf jaar eerder had moeten doen. Hij is erg content over het eindresultaat: een slagerij die zich heeft ontwikkeld tot een ‘lekker eten’-winkel.

Dick Reus vleeswarenmeubel met omgebogen dibondbak
Dick Reus
Dick Reus plafond
Dick Reus schuinegevelvlag
Dick Reus
Dick Reus autobelettering

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>