Slagerij Fons Pessers

Slagerij Fons Pessers heeft meerdere filialen en Van Erkel Reclame & Styling mocht al bij een aantal winkels de binnen- en buitenreclame verzorgen, inclusief het productiebedrijf te Riel. Bij de filialen aan het Wagnerplein en de Aabestraat in Tilburg ging het om een nieuwe winkel. Terwijl wij bij de Helftheuvelpassage in Den Bosch de winkel gerestyled hebben en het lichtplan vernieuwd hebben. In dit filiaal is ook de complete koelcel voorzien van een speciale interieurfolie, waardoor de totale winkel een warmere uitstraling heeft gekregen. 

In Goirle ontstond een 5e filiaal door overname en Van Erkel Reclame & Styling mocht de naamsverandering en make-over verrichten waarbij alle wanden en de toonbank werden voorzien van een nieuwe interieurfolie. Bij het productiebedrijf in Riel zijn de ruiten voorzien van een etched folie met daarop een foto geprint, zodat er nog licht binnenkomt. Het lelijke elektriciteitshuisje voor het pand is voorzien van een foto met koeien.

Het is fijn samenwerken met Coen en Debora Pessers, want ze weten wat ze willen en hebben een duidelijke visie over hun toekomst. Vertrouwen op nog een jarenlange fijne samenwerking.

Slagerij Pessers
Slagerij Pessers
Slagerij Pessers
Slagerij Pessers

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>