Slagerij Laurijssen

Slagerij Laurijssen ging over naar een nieuwbouwpand en vroeg Van Erkel Reclame & Styling om mee denken over de sfeer en uitstraling van de winkel. Dat is een altijd spannend proces, zeker als een pand helemaal casco opgeleverd wordt en er keuzes gemaakt moeten worden en het materiaal moet worden besteld zonder dat het interieur en exterieur al gereed zijn.

Tijdens het bouwproces moest ons team flexibel kunnen zijn. Diverse maatvoeringen werden gedurende het proces veranderd en een deel van het plafond bleek te zijn verlaagd. Ons team bewees hierbij zich prima te kunnen aanpassen aan continu veranderende omstandigheden. Zo werd het lichtplan aangepast en verhangen, net als sommige teksten die opeens niet meer passend waren voor de originele maatvoering. 

Al deze wijzigingen mochten natuurlijk voor de klant niet opvallen bij het eindresultaat en dat is bij Slagerij Laurijssen goed gelukt. Alles ziet eruit alsof het vooraf al zo bedacht is. De slagerswinkel is uniek en gewaagd. Beide koelcellen zijn echte eyecatchers. Dat geldt zeker voor de koeling, die custom-made is opgebouwd met vectoren.

Timo wist goed wat hij mooi vond en had een goed idee over de invulling van de winkel. Hij bedacht zelf de teksten en kreten voor op de muren. Al met al een mooi eindresultaat en een goede samenwerking waar we bij Van Erkel Reclame & Styling met een voldaan gevoel op terugkijken.

Wil je ook van onze visie, advies

en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>