Kaasspecialist Kalkman

Toen Peter Kalkman een nieuw pand in gebruik nam, werd Van Erkel Reclame & Styling betrokken bij de plannen voor de inrichting en sfeerbeleving. De nieuwe winkel werd flink groter ten opzichte van zijn oude winkel en het lichtplan moest een belangrijke rol gaan spelen voor de winkelbeleving. 

Het lichtplan is daarom zo ontworpen en uitgevoerd dat een doorloop is gecreëerd naar achter in de winkel, waar de notenhoek is gevestigd. Deze hoek is opgefleurd met een prachtige sfeerfoto van noten over de gehele breedte van muur, inclusief de deur. Bovendien is een deel van de winkel bekleed met HPL om de producten een luxe uitstraling te geven die ze verdienen. 

Daarnaast volgt Peter ons advies en gebruikt hij de textielframes op zulke manier dat ze het meest effectief ingezet kunnen worden: het regelmatig vervangen van de doeken om klanten telkens weer te verrassen en te verleiden tot koop. Deze koopverleiding komt eveneens terug in de keuze voor het creatieve
drieluiken-canvasdoek.  

Wil je ook van onze visie, advies en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>