Slagerij Idsinga

Van Erkel Reclame & Styling ontving van Wesley en Brenda een ontwerp voor een grote verbouwing van het interieur bij Slagerij Idsinga. Voor de gevel waren ze benieuwd naar de creatieve ideeën die ons team zou kunnen presenteren. Met veel lef is er gekozen voor het gebruik van zwart en koper. Op deze manier is een unieke uitstraling neergezet. 

Deze slager is gelegen midden in een woonwijk. De luxe, die kenmerkend is voor het interieur en passend bij de kwaliteitsproducten in de toonbank, is zeker ook buiten zichtbaar. Slagerij Idsinga valt op doordat het voorheen witte pand volledig zwart is geverfd en overal het gebruik van koper is doorgetrokken. De speciale lichtbak op de gevel zorgt voor een extra effect. Overdag is de tekst zwart en in de avond zijn de woorden juist wit verlicht. De tekst valt hierdoor extra goed op. Net als het verlichte textielframe binnen op de wand. De koeien komen als het ware tot leven. 

Daarnaast zijn alle ruiten voorzien van een zonwerende folie, speciaal voor de verswinkel. Deze folie zorgt ervoor dat het in de winkel acht graden koeler is tijdens een hete lente- of zomerdag.

Idsinga messing bord buiten
Idsinga gevel
Slagerij Idsinga Nacht
Idsinga stoepbord

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>