Bakkerij Schreuder

Na eerder al 5 filialen in de nieuwe huisstijl gebracht te hebben, mocht Van Erkel Reclame & Styling de naamsverandering verzorgen in de 2 nieuwe filialen van Bakkerij Schreuder. 

Buiten de standaard aanpassingen, is er samen gekeken naar het creëren van extra sfeer, vooral in de lunchcorner van het filiaal in Garderen. Daar waar kon, is met sfeervolle product foto’s een passende aankleding gecreëerd. 

In Voorthuizen gaf het wrappen van de meterkast extra sfeer in de winkel. Al was dit nog een heel karwei, omdat de oneffen tegelwand stukje voor stukje moest worden uitgesneden. 

Marjanne haar reactie op de vraag waar ze het meest blij van werd, is zeer waardevol voor ons. Ze vertelde dat alles zo goed bij elkaar past en dat er tot in detail is meegedacht. Ze wordt blij van de eigen product foto’s welke mooi zijn verwerkt in beide winkels. Ze heeft het gewaardeerd dat er kritisch is meegedacht en advies is gegeven. Bijvoorbeeld in de situatie waarbij bleek dat het logo van Bakkerij Schreuder niet gefreesd kon worden en Van Erkel Reclame & Styling toch een passende oplossing heeft gevonden.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>