Slagerij Stronkhorst

Keurslager Stronkhorst besloot te stoppen met de fysieke slagerij, maar hij wilden doorgaan met een eigen concept: een ambachtelijke afhaalslagerij voor vers vlees, met dezelfde kwaliteit als voorheen.  

De gehele winkel ging vanwege dit vernieuwende concept op de schop. Vrijwel het gehele interieur werd eruit gehaald, omdat een afhaalconcept een andere indeling nodig heeft dan een fysieke winkel. Van Erkel Reclame & Styling werd betrokken bij het traject om een andere sfeer en beleving te creëren, vanuit de nadrukkelijke wens dat ‘alles’ anders mocht worden. Het team van Van Erkel Reclame & Styling heeft dit voortvarend aangepakt en is erin geslaagd om de ideeën van de klant te combineren met de ervaringen en inzichten, die Van Erkel door de jaren heen in verschillende sectoren heeft verkregen.

Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot een sfeervolle winkel waarin beleving centraal staat. Entree, stoepbord, beachflags en het spandoek: alles is op elkaar afgestemd. Wie de winkel binnenloopt, krijgt te maken met een unieke ambiance. In samenspraak is namelijk besloten voor een gewaagde keuze door elke muur een eigen karakter mee te geven. Aan de ene zijde van de winkel bevindt zich een prachtige muur van steenstrips. Aan de andere kant prijkt een grote koeienkop op een wand van kunststof panelen in een betonlook. Op de achterwand is een grote fotowand met een collage van productfoto’s en foto’s uit oude tijden. Het overgebleven meubilair en de deuren zijn voorzien van folie met een houtprint. Ook de uitgiftebalie is custommade gemaakt. Op het metalen frame bevindt zich nu laminaat met een mooie structuur van hout, passend bij het nieuwe concept.

Andere unieke elementen van Slagerij Stronkhorst zijn de negen plafondplaten, die elk zijn voorzien van een print. Een warme ambiance wordt verder gecreëerd door de sfeervolle verlichting en een Chesterfield-fauteuil. Iedere klant waant zich op deze manier in een woonkamer.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>