Slagerij Vooys

Van Erkel Reclame & Styling werd benaderd door Keurslager Vooys, omdat er in de winkel een nieuwe tegelvloer moest komen. Dit wilden ze graag combineren met andere aanpassingen in de winkel. Na een bezoek aan de winkel, heeft Frans een advies gegeven welke kleur tegel het beste past en hoe deze te combineren met de andere ideeën.

De zwart/wit winkel, kon meer sfeer gebruiken. Om dit te creëren zijn een aantal muren voorzien van kleine rode Marizzi tegeltjes en de witte plafondtegels vervangen in de kleur Chalk. Om de licht bruine tint van het plafond terug te laten komen in de winkel, zijn zwarte houtdelen geschilderd in een bijpassende bruintint. 

Ook was het bestaande lichtplan en de verlichting niet optimaal. Er is een nieuw lichtplan gemaakt met nieuwe armaturen en de juiste led modules. Daarnaast is er gezorgd voor meer sfeer & beleving. Dit is gecreëerd door foto’s, groen, een gevuld worstenrek met dummy’s ed. en een prachtig uitgefreesde kop waar het personeel erg content mee is. Klanten zijn complimenteus over de aanpassingen. De winkel is door kleur- en sfeeraanpassingen een warme, groter ogende winkel geworden. 

En wanneer de winkel binnen zo prachtig wordt opgeknapt, mag de buitenkant niet vergeten worden. Een aantal sfeerafbeeldingen op de ruiten zijn vervangen voor nieuwe eigentijdse foto’s en het stoepbord is gerestyled. Zo is de attentiewaarde buiten verhoogd en stapt de klant in een winkel waar tegelwerk, plafond, licht en kleur op elkaar zijn afgestemd en zo weer jaren vooruit kan.

Wil je ook van onze visie, advies 
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>