Slagerij Meat Monkey

Na de overname van de Keurslager in Cuijk vroegen Alex en Annelie aan Van Erkel Reclame & Styling of ons team de winkel kon voorzien van een geheel eigen en vernieuwende uitstraling. Ze besloten verder te gaan onder de naam: Meat Monkey.

Achter de bedrijfsnaam gaat een verhaal schuil dat de creatieve slager Alex bezoekers graag vertelt en overbrengt op zijn klanten. De typische Keurslager-uitstraling bleef, maar de gevel, ruiten, stoepborden en grill werden geheel vernieuwd met mooie fullcolour uitingen. De slagerij is gelegen bij de ingang van een druk winkelcentrum en trekt sinds de restyling ook volop de aandacht van passanten.

Eyecatchers in de winkel zijn de koelcellen die door ons werden voorzien van foto’s door middel van wrappen. Ook de nieuwe bedrijfsbus werd voorzien van fullcolours en teksten. Net als op de ruiten van de winkel zijn hierop goed zichtbaar de logo’s van de bekendste allergenen, omdat de slager wenst te benadrukken dat hij met zijn productassortiment alle klanten kan laten genieten van een lekker stuk vlees.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>