Kuenen

Kuenen heeft een echte metamorfose gekregen. Zowel binnen als buiten was er teveel, soms geldt de kunst van het weglaten. Op de gevel ontbrak juist de naam, iets wat ontzettend belangrijk is voor de herkenning, maar daar in tegen zijn er een aantal raam folies juist verwijderd.
Bij de zijgevel hingen 3 kliklijsten verloren naast elkaar, door 5 kliklijsten te plaatsen op 1 mooi dibondpaneel, kwam er meer attentiewaarde, net als de bij de mooie bereide vlees foto in de nis.

Binnen in de winkel waren alle kasten, deuren en koven in de kleuren wit of creme. Deze zijn allemaal gewrapt met folie met een houtlook nerf of zwarte matte folie.  Zo creëerde wij behalve eenheid (de toonbank was al zwart) ook sfeer & ambacht. De werkruimte in het zicht achter de toonbank is nu ook één geheel geworden met de rest van de winkel. Om de attentiewaarde van het vleeswarenmeubel te verhogen, is er een omgebogen dibond bak erop geplaatst met hierop leuke vectoren.
Ook binnen hingen er veel kliklijsten, maar een tekst als ‘Puur Genieten’ van aluminium brushed gefreesde letters geeft soms meer verleiding tot verkoop.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>