Bakkerij Bos Maartensdijk

Van Erkel Reclame & Styling heeft bij Bakkerij Bos de signing verzorgd in meerdere filialen. Zoals voor de hieronder afgebeelde bakkerij aan het Maertensplein in Maartensdijk. 

Deze bakkerswinkel was toe aan een verbouwing/restyling en eigenaar Bert Bos vroeg ons team om naar de winkel te kijken en vervolgens een ontwerp en begroting te maken. De nieuwe pui, pvc-vloer en schilderwerk heeft de bakkerij zelf geregeld. 

Ons team heeft een nieuw lichtplan gemaakt en diverse designs voor de winkel aangeleverd. De volledige verbouwing en restyling van de bakkerij moesten in vier dagen gebeuren. Dit vergde een strakke planning in combinatie met het leggen van de vloer (door een extern bedrijf). In een tijdsbestek van vier dagen is dankzij onze planning de vernieuwde winkel opgeleverd met een aantal nieuwe meubels, signing, sfeer en beleving, plafond, verlichting, schilderwerk, vloer en pui. 

Vooral de mooie sfeervolle lampen zijn een echte toevoeging in de winkel gebleken. Net als de prachtige frees-tekst op de muur die in één oogopslag duidelijk maakt waar Bakkerij Bos voor staat. Bert kijkt met een tevreden gevoel terug op deze verbouwing en het belangrijkste: zijn medewerkers en hijzelf krijgen veel complimenten van de klanten.

Wil je ook van onze visie, advies
en diensten gebruik maken?

Neem dan contact op reclame@vanerkel.nl

>