maart 9, 2023


Zonwerende folie voor winkel of werkruimte

Bijna iedereen zit erop te wachten: De Lente & de zon☀️. Maar eigenaren van een verswinkel ondervinden vaak hinder van deze heerlijke zonnestralen. In de winkel wordt het net even te warm, producten in de etalage bederven en zelfs de zon die in de toonbank schijnt, kan producten doen verkleuren. Dus wordt het aanzicht in de zonnemaanden vaak verborgen achter dichte rolluiken, laaghangende markiezen / zonneschermen of er worden zelfs vellen papier op ruiten geplakt. Zonde!  

Van Erkel Reclame & Styling biedt speciale zonwerende folies voor etalages. Het bijzondere aan deze folie is dat de inkijk 👀 naar binnen blijft en de aanloop van passanten daardoor niet verminderd. De klant blijft gewoon zien wat het moet zien: de heerlijke producten welke voor verkoopverleiding zorgen. 

Geen enkele folie doet de airco overbodig maken, maar de zonwerende etalagefolie laat de tempratuur dalen🌡️. Hierdoor hoeft de airco minder hard te draaien, dit betekend minder energiekosten: win-win situatie. Voor kantoor ruimtes zijn sterkere folies beschikbaar, met nog meer warmtereductie en dan is het juist fijn dat passanten niet meer naar binnen kunnen kijken. Sommige folies zijn zelfs isolerend, waardoor in de winter bespaart kan worden op de verwarmingskosten.  

De zonwerende folie wordt afhankelijk van het glastype aan de binnen- of buitenzijde geplaatst. Van Erkel Reclame & Styling bekijkt per situatie de meest passende oplossing, zo is er een verschil in het beschermen van grote glas oppervlakten of winkelruiten. Wat de situatie ook is, de folie beschermt tegen UV- en warmtestralen en dit werkt altijd positief!

De professionele zonwerende folies, welke jarenlang van goede kwaliteit blijven, worden vakkundig geplaatst door onze professionele monteurs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.  


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d bloggers liken dit: