januari 4, 2023


Restylen versus verbouwen

Het Restylen van je winkel in plaats van een totale verbouwing, is in deze tijd een mooie optie! Voor sommige ondernemers zelfs de enige optie nu de prijsstijgingen het moeilijker maken om grote uitgaven te financieren. Denk niet dat je hoeft te berusten in het behouden van een winkel waar het tijd is voor een facelift. Winkels hebben nu eenmaal om de zoveel jaar een moderne en frisse look nodig welke zowel de klant als het personeel opnieuw inspireert en verleidt. 

Als de toonbank en andere koelmeubels nog goed zijn, is restylen dé oplossing, want restylen is alles aanpakken buiten de indeling en (koel)meubels om. Wat gaan wij dan wel voor u betekenen? 

De oude tegelmuren in de winkel zat? Plaats kunststof wandpanelen, verkrijgbaar in allerlei texturen en kleuren, direct op de tegels. U zult versteld staan van de metamorfose die uw winkel of bedrijfspand ondergaat als de witte tegelmuur verdwijnt achter deze sfeervolle panelen. Deze metamorfose zorgt voor een nieuwe ambiance. Wilt u liever een grovere, meer natuurlijke look? Dan biedt Van Erkel Reclame & Styling verschillende steen-strips, die ervoor zorgen dat uw muren niet van echt te onderscheiden zijn. Uiteraard kunnen wanden ook met grote panelen met prachtige product foto’s voor enorm veel (verkoop)sfeer zorgen. Van Erkel Reclame & Styling bekijkt altijd samen met u welke sfeer uw winkel nodig heeft. 

Wat denkt u van een nieuw plafond in warme grijs tinten, inclusief nieuwe LED verlichting. Deze energie zuinige LED verlichting betaald zich absoluut terug. Een goed verlichte winkel trekt de aandacht van het winkelend publiek. Of het nu gaat om de algemene verlichting, productverlichting of designverlichting: een goede verlichting zorgt voor de juiste sfeer en beleving in de winkel en tilt de omzet naar een hoger niveau. Uw versproducten kunnen nog zo mooi en sfeervol worden gepresenteerd, zonder de juiste verlichting komen ze onvoldoende tot hun recht. 

Koelmeubels en kastjes kunnen met speciale interieur folie een totaal nieuw uitstraling krijgen. Maar ook witte deuren kunnen gebruikt worden voor sfeervolle doeleinden, net als het voorzien van een mooie folie aan de onderzijde van de toonbank. Of meubels welke versleten ogen, worden ombouwt met materiaal en lijken zo weer als nieuw. Open plekken boven op vleeswarenmeubels voorzien van een omgebogen dibond tot aan het plafond, geeft het meubel een luxere uitstraling. Daarnaast plaatst Van Erkel Reclame & Styling de puntjes op de i met signing binnen en buiten de winkel om de sfeer en beleving te verhogen. Bijvoorbeeld d.m.v. mooi industriële custommade kasten, het gebruik van groen en mooie sfeerafbeeldingen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel? Neem vrijblijvend contact op.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d bloggers liken dit: