oktober 26, 2022


Autobelettering

In deze blog willen we u meer vertellen over Autobelettering!

Want laten we eerlijk zijn, een beletterde auto is echt een verlengstuk van uw bedrijf! Een rijdende reclame, die voor veel naamsbekendheid zorgt in de omgeving.  Het zal het bereik van uw bedrijf vergroten, zelfs als uw auto stil staat brengt u mensen nog op ideeën.

Met de technieken van nu kunt u de sfeer die u met uw bedrijf uit wilt stralen uitten op uw auto. Neem bijvoorbeeld de ‘wrap’ techniek, hierbij wordt de auto ‘ingepakt’ met een prachtige afbeelding. Om de hoeken heen gaat de sticker mee zodat de afbeelding van alle kanten te zien is. Vooral voor uw verswinkel echt een aanwinst, uw auto met een afbeelding van bijvoorbeeld een sappige biefstuk met zoutkristallen of een overheerlijk brood. Dat brengt uw potentiële klanten op ideeën, denkt u ook niet? En als ze zien dat uw bedrijfswagen een BBQ pakket komt brengen bij de buren, dan kan dat inspirerend werken. Daarom mogen naam, logo en website nooit ontbreken.

Ook bestaan er mogelijkheden tot blinderen en beletteren met eenvoudige tekst en stripings. Graag zijn wij u van dienst wanneer u geïnteresseerd bent in het laten beletteren van uw auto. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en bekijk onze gerealiseerde projecten.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d