april 26, 2018


Autobelettering

Na een kleine pauze zijn we weer terug. Door alle drukte van beurzen en bijkomende activiteiten zijn we even niet aan het bloggen toegekomen. Enfin, we zijn er en vandaag willen we u graag meer vertellen over Autobelettering!

Want laten we eerlijk zijn, een beletterde auto is echt een verlengstuk van uw bedrijf! Een rijdende reclame, die soms het hele land doorkruist. Het zal het bereik van uw bedrijf enorm vergroten. Met de technieken van nu kunt u ook de sfeer die u met uw bedrijf uit wilt stralen uitten op uw auto.

Neem bijvoorbeeld de ‘wrap’ techniek, hierbij wordt de auto ‘ingepakt’ met een prachtige afbeelding. Om de hoeken heen gaat de sticker mee zodat de afbeelding van alle kanten te zien is. Vooral voor uw verswinkel echt een aanwinst, uw auto met een afbeelding van bijvoorbeeld een sappige biefstuk met zoutkristallen of een overheerlijk brood. Dat brengt uw potentiele klanten op ideeën, denkt u ook niet?

Ook bestaan er mogelijkheden tot blinderen en beletteren met eenvoudige tekst, striping en gaat u zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u dus een rijdend visitekaartje voor uw eigen bedrijf zijn. Zelfs als uw auto stil staat brengt u mensen nog op ideeën. Zoals u hierboven wel gelezen heeft zijn de mogelijkheden enorm. Graag zijn wij u van dienst wanneer u geïnteresseerd in het laten beletteren van uw auto. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en bekijk onze gerealiseerde projecten.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Bekijk onze andere blogs

>
%d bloggers liken dit: